2013. április - Már papír hulladékot is vásárolunk!

Megkezdtük telephelyünkön a papír hulladék felvásárlását!  Az átvételi árakról az aktuális áraink menüpontban tájékozódhat.

 

2013. március 9. - Családi tenisznap

A Társaságunk által is támogatott családi és integrációs tenisz nap nagy sikerrel zajlott le 2013. március 9.-én. Az eseményen részt vett a média képviseletében többek között a Fehérvár Televízió is.

Kérjük, tekintse meg az eseményről készült alábbi videót is:

2012. november 13. - Sikeres ISO 9001 audit

Tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy társaságunk 2012. november 8-tól rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal, amely az alábbi hivatkozáson elérhető:

ISO 9001 tanúsítvány letöltése

ISO Tanúsítvány

 

Támogatás

A szakmai elhivatottság fogalma társaságunk számára többrétű jelentéstartalommal bír. Nemcsak saját üzleti szemléletünk legfontosabb alappillére, mások életében való megnyilvánulásával is szívesen azonosulunk.
Ennek jegyében megtisztelő feladatnak tartjuk olyan fiatalok, egyesületek pártfogói szerepének betöltését, akik szakmai alázattal az általunk fontosnak tartott értékeket képviselik.
 
Támogatottjaink jelentős eredményeket értek el, amelyeket szeretnénk Önökkel megismertetni. 
 
 
Kérem támogassa Ön is adója 1 %-ával ezt a nemes célt.
 
- Skoff Gábor Team Dsf Extrém Se csapatában

Képek, eredmények

- Dencsi Armand, 14 éves ökölvívó
Képek, eredmények

2012. október 26. - Egy új játszótér, amelyhez mi is segítséget nyújthattunk!

A Fejér Megyei Szent György Kórház területén tervezett játszótér megvalósításához társaságunk kétféle segítséget is nyújtott. A cég profiljához hűen vas alapanyagot biztosítottunk a létesítmény kivitelezéséhez. Továbbá társaságunk néhány lelkes munkatársa, az Alcoa -Köfém Kft vezetőivel és alkalmazottaival, valamint Cser-Palkovics András polgármesterrel közösen dolgoztak október 26-án, pénteken azért, hogy szebbé varázsolják az intézményt. A padok festése mellett a raktárak átrendezésében, a játszótér építésében segítettünk és kisebb kertészeti munkát végeztünk.

 

2012. szeptember 1. - Telephely fejlesztés az Európai Unió támogatásával

Társaságunk megkezdte egy új hulladékkezelő csarnok kialakítását. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 Új Széchényi Terv